Osby logotyp i mobilmeny
Osby logotyp i mobilmeny
Osby kommun
Osby kommuns logotyp

- Fotboll

Träna fotboll på skoltid.

Vill du träna fotboll på dagtid kan du oavsett vilket nationellt program du går, välja att träna fotboll. Under årskurs 1 tränar du på onsdag förmiddag. Under årskurs 2 och 3 kan du träna fotboll både onsdag förmiddag och fredag förmiddag. Kurserna du läser är Idrott och hälsa – specialisering 1 och Idrott och hälsa – specialisering 2.
Patrik Bladh

Benny Johansson
Instruktör

Tränaruppdrag:
Benny har den högsta nivå av målvaktsutbildning som går att uppnå och är till vardags målvaktstränare i Mjällby AIF. Han har en lång erfarenhet av att ha spelat på hög nivå själv. Idag utbildar Benny andra ledare kring spelarutbildningsplaner såväl lokalt som nationellt. Benny har många års erfarenhet av att vara verksam i skolmiljöer och spelarutveckling.


Patrik Bladh

Johanna Rasmussen
Instruktör

Aktiv spelare:
Johanna är assisterande tränare i KdFF A-lag.

Hon har 153 landslagskamper för Danmark. Hon har också spelat för Umeå IK under storhetstiden och fått spela CL-final. Johanna har många års erfarenhet av att spela i såväl USA som i damallsvenskan.


Patrik Bladh

David Bergqvist
Instruktör

Tränaruppdrag:
David har arbetat 8 år inom Kalmar FF som NIU-instruktör, U17-ansvarig samt akademichef. Han har erfarenhet som ansvarig för Smålands FF:s distriktslag pojkar 96 samt som instruktör och ass. tränare för SvFF P00 och 02.


UEFA Youth Elite. David är en ledare med stort engagemang i att hitta balans mellan fotbollssatsning, skola och fritid för att säkra elevens högskolebehörighet tillsammans med proffsig fotbollsutbildning.


Patrik Bladh

Shannon Lynn
Instruktör

Aktiv spelare:
Shannon är skotsk landslagsmålvakt som till vardags spelar i Vittsjö GIK sedan 2014.

Hon har meriter från att spela såväl VM och EM och har representerat sitt skotska landslag vid 30 tillfällen.

Shannon är en mentor med stor erfarenhet av att göra resan mot elitnivå.